پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

نامه نمایندگان مجلس به آیت‌الله رئیسی در تقدیر از برخورد قاطع با مفسدان

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: جمعی از نمایندگان درحال تهیه‌ای نامه‌ای خطاب به آیت‌الله رئیسی در تقدیر از برخورد قاطع قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از نمایندگان در حال تهیه نامه‌ای در تقدیر از قوه قضائیه به پاس برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی هستند.

 

در همین زمینه، عزت‌الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت‌وگو با فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: نمایندگان در حال تهیه نامه‌ای خطاب به ریاست قوه قضائیه هستند تا از اقدامات این قوه در برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی حمایت کنند.

 

وی افزود: در این نامه ضمن تقدیر و تشکر از قوه قضائیه برای برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی تأکید شده است که باید این برخوردها ادامه یابد.

 

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی یعنی بازگشت بیت‌المال به مردم، خاطرنشان کرد: در مجلس از اقدامات قوه قضائیه در این زمینه حمایت خواهیم کرد تا این اقدامات با قدرت پیش رود.

 

یوسفیان‌ملا همچنین تصریح کرد: امروز برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی در مردم امید ایجاد کرده است که ما نیز به عنوان نمایندگان مردم در خانه ملت این مسئله را پیگیری خواهیم کرد ریرا این موضوع مطالبه مردم از ما است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر